Zamieszczone przez Mariusz87
- Trzi i o więcej mowy nie ma
- Dlaczego?
- Bo słyszalem, że co czwarte dziecko się Chińczyk rodzi
:szeroki_usmiech :diabelski_usmiech
:szeroki_usmiech :diabelski_usmiech
Aha mowa o krajach niedrogich niech nikt nie poleca karaibów itp
Mam nadzieje ,że wzajemnie wymienimy się doświadczeniami.
Mam nadzieje ,że wzajemnie wymienimy się doświadczeniami.

Plusem tez jest nasz rodzinny lekarz, zagorzaly nurek odwiedza Egipt tez kilka razy w roku i bardzo nam polecal wyjazd. Przepisal nam dwa antybiotyki w razie potrzeby, jakies leki na rewolucje zoladkowo-jelitowe i powiedzial zeby w razie problemow pojsc do apteki, zadzwonic do niego i po lacinie jakies leki z farmaceuta wybierze (tam chyba wszystkie leki sa bez recepty). Dodam jeszcze ze po takim wyjezdzie w sezonie jesienno-zimowym maly w ogole nie choruje. Dzieciaki w przedszkolu jakies infekcje itd a moj poleci do Egiptu na 2 tygodnie, zresetuje organizm i jest spokoj
Woda bajecznie czysta z mnóstwem ryb codziennie się kąpałem (jej temp. oceniam wyżej niź bałtyk latem ). Basen z podgrzewaną wodą w hotelu przydał się szczególnie paniom czy dzieciom.Wieczorem chłodniej na pewno przeważnie długie spodnie + długa bluza lub cienka kurtka siedząc na tarasie na zewnątrz hotelu przy basenie i przy barze. Natomiast dało by się też w t-shirt.Plaże blisko i ładne piaszczyste. Najlepsze to,że w zatokach w głąb oceanu bardzo bardzo płytko.Polecam wypożyczyć auto na 2 pary -tanio i benzyna po przeliczeniu razy 4 taniej niż w Rzeczypospolitej dupowskiej. Ludzie pozytywnie nastawieni , szczęśliwi nawet sprzątaczka miała uśmiech od ucha do ucha.Dasz cokolwiek ludziom są szczęśliwi - nawet 1 ojro i wdzięczni. Miałem obawy ,żeby nie wtopić z pogodą ,ale naprawdę pozytywnie się zaskoczyłem mam porównanie z Tunezją też w porze lutowej i tam się niekąpałem poza basenem krytym
Wiadomo Karaiby czy Mauritius napewno lepsze, ale w klasie ekonomicznej nie ma nic lepszego polecam.
oraz ile za osobę dorosłą w tym terminie trzeba liczyć? ( rozumiem, że all inclusive było?
)
Komentarz