Zamieszczone przez Mariusz87
- Trzi i o więcej mowy nie ma
- Dlaczego?
- Bo słyszalem, że co czwarte dziecko się Chińczyk rodzi
:szeroki_usmiech :diabelski_usmiech
:szeroki_usmiech :diabelski_usmiech
Aha mowa o krajach niedrogich niech nikt nie poleca karaibów itp
Mam nadzieje ,że wzajemnie wymienimy się doświadczeniami.

Plusem tez jest nasz rodzinny lekarz, zagorzaly nurek odwiedza Egipt tez kilka razy w roku i bardzo nam polecal wyjazd. Przepisal nam dwa antybiotyki w razie potrzeby, jakies leki na rewolucje zoladkowo-jelitowe i powiedzial zeby w razie problemow pojsc do apteki, zadzwonic do niego i po lacinie jakies leki z farmaceuta wybierze (tam chyba wszystkie leki sa bez recepty). Dodam jeszcze ze po takim wyjezdzie w sezonie jesienno-zimowym maly w ogole nie choruje. Dzieciaki w przedszkolu jakies infekcje itd a moj poleci do Egiptu na 2 tygodnie, zresetuje organizm i jest spokoj
Woda bajecznie czysta z mnóstwem ryb codziennie się kąpałem (jej temp. oceniam wyżej niź bałtyk latem ). Basen z podgrzewaną wodą w hotelu przydał się szczególnie paniom czy dzieciom.Wieczorem chłodniej na pewno przeważnie długie spodnie + długa bluza lub cienka kurtka siedząc na tarasie na zewnątrz hotelu przy basenie i przy barze. Natomiast dało by się też w t-shirt.Plaże blisko i ładne piaszczyste. Najlepsze to,że w zatokach w głąb oceanu bardzo bardzo płytko.Polecam wypożyczyć auto na 2 pary -tanio i benzyna po przeliczeniu razy 4 taniej niż w Rzeczypospolitej dupowskiej. Ludzie pozytywnie nastawieni , szczęśliwi nawet sprzątaczka miała uśmiech od ucha do ucha.Dasz cokolwiek ludziom są szczęśliwi - nawet 1 ojro i wdzięczni. Miałem obawy ,żeby nie wtopić z pogodą ,ale naprawdę pozytywnie się zaskoczyłem mam porównanie z Tunezją też w porze lutowej i tam się niekąpałem poza basenem krytym
Wiadomo Karaiby czy Mauritius napewno lepsze, ale w klasie ekonomicznej nie ma nic lepszego polecam.
Komentarz